Verhuur

Hogezoom, Burgh-Haamstede

De Kievit

Deze ruime 6-persoons recreatiewoning heeft 3 slaapkamers, waarvan één beneden en twee boven. Beneden is er een ruime badkamer met toilet en inloopdouche en boven een losse tweede toilet. De ruime woonkamer met keuken zijn licht en gezellig en grenzen aan een ruime tuin met omheining.  Bij dit huis is volop privacy. Zowel de badkamer als de keuken is onlangs vernieuwd. Deze woning is voorzien van een berging met wasmachine en een apart schuurtje.

De Fazant

Dit chalet biedt plaats aan vijf personen en staat op een rustige, beschutte ruime plek en is door de jaren heen een geliefde vakantieplek geweest. Er is een slaapkamer met een  tweepersoonsbed, een kamer met twee één-persoonsbedden en een kamer met één bed. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. Je waant je er midden in de natuur en dat is ook zo. Er is ook een schuurtje voor de fietsen e.d.

 

De Kluut

Deze kleine maar gezellige en lichte woning heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee losse bedden. Vanuit de woning is er zicht op de tafeltennistafel  en de trampoline. Er is een douche, toilet en keuken. Het terras ligt op het zuiden en de tuin is ruim. Er is ook een schuurtje voor de fietsen e.d.

De Wulp

Deze tussenwoning heeft twee slaapkamers: één voor twee personen en één voor drie personen. Er is een ruime woonkamer met keuken en een losse toilet. Er is een apart toilet en een douche met wastafel. De tuin is ruim en er is een schuurtje voor de fietsen.

Grutto Slaapkamer

De Grutto

Deze woning is enkele jaren geleden gerenoveerd en tegelijk is er een nieuw dak op de gehele schuur gekomen. Er is een ruime woonkamer, een aparte toilet en beneden een slaapkamer met wastafel en inloopdouche. Boven zijn er twee ruime slaapkamers en een badkamer met bad en douche en een toilet en wastafel.