Verkoop

Strandpark Paal 20

VERKOOP

Strandpark Paal 20

Opgenomen in het nieuwe natuur landschap komt Strandpark Paal 20. Na jaren van overleg met de overheid en andere betrokkenen komt de realisatie van dit unieke park aan de voet van de Brouwersdam steeds dichterbij. Uniek omdat dit één van de allerlaatste parken is dat vlak onder de Zeeuwse kust gebouwd mag worden. Ook uniek omdat zoveel ruimte heeft rondom de villa’s en dat deze bijna energieneutraal worden gebouwd en verwarmd. 

Omdat 3 bedrijven van de Hogezoom in Burgh-Haamstede naar deze locatie worden verplaatst, kan als alles mee zit, binnen enkele jaren dit park gerealiseerd worden. Strandpark Paal 20 komt vlak onder de duinen te liggen ter hoogte van Strandtent Corazon, aan de Nieuweweg die uitkomt op de Rampweg. Naar verwachting zal er medio 2023 meer bekend zijn over de definitieve plannen.


VERHUUR

Vakantiepark EcoParks

Vakantiepark EcoParks aan de Hogezoom 90-92 in Burgh-Haamstede was tot 2016  in handen van de familie van der Stel-Jonker. In vroegere jaren hoorde het bij de Proeftuin waar de vereniging Pomona appel- en perenrassen kweekte. Vandaar dat er een schuur voor de fruitopslag was. Deze schuur is in de zestiger jaren omgevormd tot een recreatieverblijf met stacaravans en woningen in de schuur. Door de jaren heen kwamen veel families ieder jaar terug en de gasten kenden elkaar.

Rondom de camping is veel groen en het is ingebed in een natuurgebied. De Hogezoom is op die plaats autoluw gemaakt, dat wil zeggen dat er alleen bestemmingsverkeer mag komen. Dit maakt ook dat je je op deze plaats ‘weg van de snelweg voelt’. Al het groen, de ruimte, het geluid van vogels en het gesuis van de wind maken deze locatie uniek. De sfeer doet denken aan de tweede helft van de vorige eeuw hoewel er moderne voorzieningen zijn zoals wifi.

Voor de kinderen is er veel ruimte met een tafel voor tafeltennis, een trampoline, een goal en schommels..