Portfolio

Recreatieve Ontwikkelingen

Villapark Livingstone in Burgh-Haamstede

Het eerste park waar Gilles Straijer bij betrokken raakte was Villapark Livingstone in Burgh-Haamstede met 120 recreatiewoningen. Dit park voldeed aan de vraag van die tijd naar meer ruimte en luxe in een vakantiewoning. De situering langs de waterpartijen was nieuw en zorgde voor een uniek concept

Beachpark Renesse

In Renesse zijn BeachPark I en II gebouwd. Vriendelijk parken met 83 rustieke Finse en moderne lage chalets. Op loopafstand van het strand. De vraag naar seizoen verlenging door de gasten en eigenaren bracht campingeigenaren er toe om een nieuw concept te ontwikkelen. Gebouwd in een cirkel op ruime perceel maakt deze ontwikkeling nog steeds bijzonder.

Noordzeepark

Hoewel net buiten Zeeland ligt ook Het Noordzeepark in Ouddorp aan de Zeeuwse wateren. Hier bouwde EcoParks- Bouw en ontwikkeling in 1994 in het al bestaande Noordzeepark 20 vakantiewoningen.

Buitenplaats Hof van Zeeland

Een geheel eigen ontwikkeling was Hof van Zeeland in Heinkenszand. Nadat verschillende ontwikkelaars stukgelopen waren op de uitbreidingsmogelijkheden alhier, lukte het EcoParks Bouw- en Projectontwikkeling om naast de bestaande camping en vakantiewoningen, een geheel nieuwe ontwikkeling van de grond te krijgen. Er werden 164 woningen gebouwd die inmiddels voorzien zijn van een bedrijfswoning en receptiegebouw. Alles nog steeds ‘up to date’. De ligging is bijzonder naast het Gemeentelijk zwembad en Brasserie Stelleplas in de prachtige ‘Zak van Zuid-Beveland’: “een oase van rust op een kwartier van de kust!”

De Paardekreek

Na een voorbereidingstijd van tien jaar kon in 2004 met de bouw van Villapark de Paardekreek in Kortgene gestart worden. Het ging hier om uitbreiding met 94 woningen van Camping de Paardekreek met het oog op seizoenverlenging en het leveren van een kwaliteitsslag. De inpassing grenzend aan de camping en met een toegang tot het Veerse Meer zorgt voor een prachtig concept naast de reeds jarenlang bestaande organisatie van de camping.

Buitenplaats De Veerse Bree

EcoParks stond aan de wieg van de bouw van 76 appartementen in Buitenplaats Veerse Bree in het vriendelijke Vrouwenpolder.